Victoria Logård

2014-07-19
07:49:01

Hästarna
Dagarna rusar förbi som vanligt. Det är helt sjukt att det redan är lördag... Som vanligt har de senaste dagarna bestått mestadels av hästar. Vi har haft flera visningar av hästarna på jobbet som har gått riktigt bra och hästarna hemma har även de sprungit på fint tycker jag.  Lady har äntligen börjat haja grejen med skänkelvikningar. Hon har ju så lätt för allt, men just skänkelvikningar har varit lite svårt. Igår kändes det dock som att polletten verkligen hade trillat ner👻

Bonnie (ponnyn) har även hon börjat gå riktigt bra. Det känns som att man börjar komma till "ridning" på ett annat sätt än förr då hon var mer "unghästig". Så himla kul när man känner att hästarna utvecklas!

Micke har även han gått bra. Han har ju sina stunder när han säger upp sig och inte tänker vara det minsta medgörlig, men det är ju i och för sig inget nytt direkt😜 Han kommer nog tyvärr alltid vara lite så.  Däremellan är han dock grymt fin! Han har verkligen blivit häftig att rida. Nu ska vi bara fortsätta träna träna träna och nöta nöta nöta så kanske vi kan börja få lite resultat också!




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: