Victoria Logård

2014-03-09
20:33:15

Tävling Södertälje
Igår var jag och Micke iväg och tävlade igen. Den här gången gick det lite bättre. Han var dock lite spänd och bjöd inte ritkigt fram för skänkeln. Precis när vi skulle gå in på banan öppnade en funktionär den stora dörren till ridhuset vilket gjorde att en solkatt placerade sig precis under hans mage. Micke faaaar då i luften helt oförberett så jag skämtar inte när jag säger att jag endast var några millimeter ifrån att ramla av. Haha, perfekt början... ;) Annars skötte han sig bra. Som sagt lite tittig och spänd vilket leder till att han inte riktigt bjuder och därav funkar inte sakerna riktigt som de brukar, men vi kämpar på. Vi red ihop 61,6% vilket ledde till en plats någonstans i mitten. Självklart vill man ju vinna och kan ju inte vara nöjd förrän man har gjort det, men efter dagsläget så får jag vara hyfsat nöjd. Nu vill jag bara träna och tävla vidare!!
 
 
 

2014-03-09
20:11:04

En prinsessa i familjen
Nu har vi äntligen fått hem vår fina lilla prinsessa. Allt har gått superbra än så länge och vi är sååå kära i henne! Idag var hon med på jobbet för första gången. Det gick bra, men hon var lite småsur när hon var tvungen att sitta i bur. Annars är hon väldigt social, mysig och såklart SUPERSÖT! 
 
 
 

 


2014-03-06
00:27:45

När livet har funnit en ny väg
Det är inte bara det att vi ska skaffa en hundvalp som är en stor nyhet i mitt liv. Om mindre än en månad kommer min vardag att se en aningen annorlunda ut jämfört med vad den gör nu...

Det är såhär att jag har fått ett nytt jobb som inte ligger så lång ifrån Norrtälje. Detta innebär att jag och Micke kommer flytta hem igen. Självklart rycker jag att det är väldigt tråkigt att jag ska sluta jobba hos Martin och på Lejondal, men nu tog livet en annan väg,  Det ska bli otroligt spännande och roligt! Jag tror k och hoppas att det nya jobbet kommer bli riktgt riktigt bra!



2014-03-04
23:40:00

En dröm går i uppfyllelse
På fredag händer det! Som jag har drömt om det här i SÅ himla många år och nu ska min dröm äntligen gå i uppfyllelse! Jag ska nämligen äntligen få en egen hundvalp. Det är helt ofattbart. Det är helt sjukt. Men jag är sååå lycklig!

När jag fyllde år fick jag bidrag till en hundvalp och sen visade det sig att några som vi känner lite grann hade precis sånna valpar som jag har tittat på. Linus var dock inte riktigt lika övertygad om att det var just en sån hund som vi skulle ha.... Som  tur var lyckades jag få med honom och titta på valparna och då behövdes det inte lång stund för att vi båda skulle bestämma oss.

Hon kommer heta Lexie och är en korsning mellan Lhasa apso-pomeraninan. Ååå det ska bli så himla roligt! 



2014-03-01
22:07:30

Inte vår dag idag
Usch, fy och blä! Årets första tävling är nu avklarad och det var ingen rolig historia. Eller så farligt var det egentligen inte. Micke skötte sig superbra egentligen. Jag kunde inte ha begärt så mycket mer av honom. Vi hade några missar som mest var missförstånd, men det som domarna drog ner på mest var att han var för låg i formen. Resultatet blev därefter. Så jahopp, nu blir det till att bita ihop och träna mer så vi kan prestera lite bättre nästa helg.


Såhär säger vi om dagens tävling 

Ska dock lägga till att tävlingen i övrigt var sjukt bra arrangerad!