Victoria Logård

2014-06-27
23:11:05

Lady

En liten bild på Lady från dagens ridpass

2014-06-27
20:58:29

Fredag
Dagen började med en springtur här i det fina vädret på Singö. Perfekt för att få kroppen att vakna. Efter en grym frukost åkte sedan jag och Linus hem till mamma och pappa där jag red hästarna . Eftermiddagen ägnades sedan åt till årets första hökörning. Eftersom vädret har varit så varierat så tog vi inte in så mycket idag, men det är skönt att ha börjat iallafall. Nu är vi återigen på Singö och fortsätter njuta🌸



2014-06-26
19:47:24

Semester!
Wohoo! Jag har äntligen lite ledigt! Känns som att det är ganska välbehövligt. Har ju kanske varit lite mycket den senaste tiden...
 
Jag och Linus firade ledigheten med att gå ut och äta middag på G igår, sååå himla gott! Sen har det "goa" bara fortsatt. I morse passade jag, Julia och mamma på att rida hästarna när alla var där samtidigt. Hur mysigt som helst! Nytt för dagen var att Florence (min 2-åring) fick sadel på sig för första gången och utan en endaste liten spänning!! Ska bli så kul att få se hur hon utvecklas ! Alla andra hästarna gick också riktigt bra, en klar fördel för att resten av dagen ska bli bra😜 

När jag var klar hemma åkte jag och hade en lektion och sen for vi vidare till Singö där jag och Linus har haft En riktig semesterdag tillsammans med hans familj. En ganska bra dag med andra ord😃☀️🌸








2014-06-21
10:37:12

Trevlig midsommar!!




2014-06-12
22:23:01

Vardag
Det har blivit ganska långa dagar de senaste dagarna och jag har varit extremt trött så dörför har orken till bloggning inte riktigt funnits där. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om hur mina dagar ser ut, ofta blir det så att jag bara skriver om allt som händer utöver det "vardagliga", men egentligen så händer det ganska mycket även då...
 
Mina dagar börjar antingen vid 04.00 eller 05.30, det beror lite på vad som händer på kvällen. Är det så att jag har något som jag måste göra på kvällen så är det bara att palla sig upp vid 4, för att hinna rida mina egna hästar innan jobbet. För det mesta får jag "sovmorgon" till halv 6 och åker direkt till jobbet som börjar kl 07. Där börjar jag alltid med att släppa ut hästarna och sedan rider jag under förmiddagen. Jag tycker att det är skönt att rida på morgonen för då är man lite pigg och alert i huvudet (för det mesta) och sen är det rätt skönt att slippa rida när det är som varmast. Jag har 4 hästar som jag rider på jobbet. När hästarna är klara är det lunchdags för oss allihop och under eftermiddagen sen mockar jag boxarna och fixar de andra sysslorna som ska göras. Nu har vi till exemoel dragit igång storstädning både i Kragsta och hemma... Mycket slit blir det. 
 
När jag sedan har jobbat klart åker jag hem till lägenheten i Norrtälje och äter middag. Antingen väntar sedan andra aktiviteter under kvällen, eller så åker jag hem och rider om jag inte gjort det på morgonen. Hemma har jag oftast 3 hästar att rida, så det blir några timmar i sadeln varje dag... De dagar som min hästar vilar har jag ofta lektioner eller rider andras hästar istället. Detta betyder att jag åker strax efter halv 7 på morgonen och är ofta hemma runt 21. Det är kul men tufft liv. Utöver hästarna försöker jag även träna mig själv så ofta jag hinner och orkar. Ofta blir det bara 2 gånger i veckan, men tyvärr finns varken tid eller så mycket ork till att träna mer för. 
Ja, såhär ser mina dagar ut ungefär, mycket riding och hästar blir det, men kul är det!

2014-06-08
22:25:56

Helgen
Under den här helgen har jag varit en hyfsat "normal människa". Jag har varit hemma hos mamma och pappa och ridit vid 6 på morgonen för att sedan kunna ha resten av dagen över till annat. Igår renoverade vi till exempel  vår garderob i lägenheten och idag har vi varit på konfirmationsavslutning för Linus lillebror och kusin. Det har faktiskt varit lite skönt att göra lite annat, i vanliga fall består ju dagarna i princip bara av hästar. De har de i och för sig gjort nu med, har följt resultaten från SM slaviskt... Är såååå avis! Men också såå glad för att Clara Häggqvist tog en femte placering idag i finalen, grymt jobbat! 
 
 
Nu till mina hästar... 
 
Micke har gått kanon de senaste dagarna. Han bara fortsätter att utvecklas från dag till dag och idag verkade han verkligen tycka att det var kul att jobba. Då blir man bara så himla lycklig! Även Lady har gått bra, men det är i och för sig ingen större nyhet, hon sköter sig nästan alltid perfekt. Jag har även ridit en ponny som jag har hemma för matchning till kvalitén. Jag har inte berättat om henne för er ännu, men det är i alla fall ett D-ponny sto som då är 4 år efter Veronas Bo-Gi och som heter Bonnie. En supertrevlig liten ponny som jag tror mycket på!
 
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och passat på att vara ute och njutit i solen! Imorgon är det dags för en ny vecka med nya möjligheter! 

2014-06-05
23:51:58

Bra dag
Idag har det varit en jäkligt bra dag. Hästarna har gått kanon och då kan ju dagen inte bli annat än bra! Micke var fantastisk idag! Jag tror Jennie-träningen gjorde susen😉 Men den här dagen har inte bara varit bra på grund av hästarna, en av mina bästa vänner tog studenten idag och fick dessutom stipendium. Är så himla glad för hennes skull! Tråkigt bara att jag inte kunde vara där och fira henne... Är för övrigt så himla avis på alla som tar studenten nu, det var en av de roligaste dagarna i mitt liv! Jag är också väldigt avis på alla som är på SM just nu. Där vill jag också vara, men tyvärr så räcker det ju inte bara med ett kval.... Vi får ta det nästa år elr enkelt!


2014-06-04
22:52:19

Träningen för Jennie
Jag är lite sen med uppdateringen, men det har varit lite mycket att göra de senaste dagarna...
 
Träningen gick jättebra, både Micke och jag fick jobba så vi blev helt slut, hahah! Men det var riktigt riktigt kul! Så himla skönt att få träna ordentligt. Vi gick igenom en del från Intermediaire I, det gick faktiskt över förväntan. Jag fick bra tips om hur jag ska tänka i helpiruetterna och galoppslutorna. I traven fick jag träna på att öka på långsidorna och tänka mer passage på kortsidorna. Vid det laget var Micke supertrött så han det blev lite galoppingslag här och där, men det är absolut något som jag ska öva på. Grymt bra sätt för att testa gränserna både tillbaka och framåt. Dessutom kommer han igång väligt bra efter den övningen. Jennie tyckte att Micke hade utvecklats en hel del så det var kul. Ååååå nu vill man bara träna mer, mer och mer! Micke var dock ganska nöjd efter ett ridpass, eller faktum var att han var inte bara nöjd- han var helt slut! Mycket berodde på värmen, men man såg att han var ordentligt trött i musklerna också. Nu har ha fått tagit det lite lugnt med vila och jogging, men imorgon ska jag äntligen träna lite hårdare igen. LÄNGTAR!
 



 

2014-06-02
14:52:19

Träning
Äntligen är det dags för träning för Jennie! Självklart ska jag utnyttja tillfället  att få använda de nya bootsen 😃😍


2014-06-01
13:59:55

Babyshower




 
Är precis hemkommen från en babyshower för Linus kusin Isabelle. Så himla mysigt och fint! Massa trevliga människor och gott fika. Att det dessutom var en överraskning för Isa gjorde saken ännu bättre. Nu väntar vi bara med spänning på att den lilla krabaten ska komma!