Victoria Logård

2014-01-31
00:45:18

Det ska sitta!
Nu är det bara 1 månad kvar till första tävlingen. Vid varje träning tragglar vi vidare på momenten. De funkar mycket bättre men det är fortfarande en del kvar. Vet inte hur många serier jag rider per träningspass, men de SKA bara sitta om 1 månad!! I huvudet är det nästan bara tankar om byten och Micke som cirkulerar. Vad händer om jag gör si? Jag måste komma ihåg att göra så... Ja ni förstår att nu är det full fokus! 


2014-01-22
00:33:32

Rea!!
Nu är vinterns stora rea på Hästshopen igång! Gå in och titta med en gång!
http://hastshopen.se/category.html/reavaror

2014-01-18
10:54:39

Fantastisk dag!
Gårdagen var helt underbar! Solen strålade och vi kunde göra annat än att sprudla av lycka. Vårt jobb kan verkligen vara grymt träligt när det är dåligt väder, men också helt fantastiskt när vädret är bra. Nina travade för första gången på en ny 3-åring och allt annat flöt på riktigt bra. En bra dag helt enkelt! 






2014-01-16
01:07:57

Duktig häst

Brrr va det är kallt! Men så länge vi slipper all äcklig lera så är vi överlyckliga. Jag är sååå tacksam för att jag har mina fodrade ridbyxor och min ridkjol just nu. I julklapp fick jag en ridkjol från Uhip av världens bästa mormor. Den är inget mindre än grym! Jag använder den mest emellan hästarna som ska ridas, självklart går den att rida med också men då brukar man bli rätt varm ändå. Den är så 
otroligt smidig att bara dra på sig, vilket gör att man slipper krångla med thermobyxer eller ännu värre, att frysa! 

Micke har gått riktigt bra de senaste dagarna. Därför fick han bara komma ut i skogen och galoppera i dag. Det uppskattades av oss båda! Ibland är det bara så skönt mentalt att få göra något annat. Men imorgon väntar lektion igen!



2014-01-13
21:30:14

Sooool
Äntligen sol och lite fint väder! Tänk va lycklig man kan bli för så lite efter månader av mörker och lera...

Fick rida lektion idag på Micke. Han fick gå ett lite lättare pass i låg form idag eftersom han vilade igår. Det var nyttigt för oss båda att få göra saker och ting lite mer avslappnat. 


Hoppas på ännu en bra dag imorgon! 

2014-01-08
15:49:36

Världens bästa ridbyxor
I julklapp fick jag ett par jordbruna fodrade ridbyxor från B2B. De är fasiken de grymmste ridbyxorna någonsin! De är snygga, varma och supersköna! Kan varmt rekommendera dessa byxor! Jag tycker de är perfekt höga i midjan och sköna med två knappar. Dessutom har de en extra bekväm detalj i och med att de har stretchigt tyg i bensluten istället för kardborreknäppning. Sen är ju naturligtvis det allra bästa att de är fleecefodrade och gjorda av softshellmaterial. 
Här hittar ni länken till Hästshopen där man kan beställa ridbyxorna http://hastshopen.se/product.html?product_id=18302&category_id=336

2014-01-04
22:44:11

Lera, lera och ännu mer lera
När ska denna "höst" ta slut egentligen?! Inte för att jag känner ett så stort behov av vinter och snö just nu direkt, men ÅÅÅÅÅ va vi är trötta på lera!!💩 Vi känner oss mer och mer om sanerare än hästskötare för tillfället😜 Längtar otroligt mycket efter våren och värmen 

 Hur skönt ser inte det här ut...?


Men men, det finns inte så mycket att göra något åt. Bara att bita ihop! Dagen har rullat på riktigt bra för övrigt. Har ridit lektion på Micke som var en aning tjafsig, men också riktigt fin. Det känns som att det släpper lite grann för varje dag. Sååå himla kul!!! Känner mig Otroligt taggad till våren! 



2014-01-03
19:49:05

Nytt år, nya tag!
År 2013 har varit ett bra år. I våras debuterade jag och Micke Msv A, i juni tog jag studenten och i augusti började jag jobba heltid hos Martin. Jag har ju även fått hem Lady och Florence som är två fantastiskt fina hästar som jag tror mycket på.  Det har hänt stora saker som jag egentligen inte har reflekterat så mycket över. Året har inte känts som ett speciellt år, men när man tänker efter så har mitt liv förändrats ganska mycket. Från att ha bott hemma i tryggheten, har jag  nu tagit med mig Micke och börjat ett helt annat liv. Vissa stunder har varit extremt jobbigt, medan andra har varit tusen gånger bättre. Jag har ju alltid drömt om att få jobba med hästar och  ibland får jag nypa mig i armen för att förstå att allt det roliga är verklighet. Samtidigt har det också varit många gånger tuffare än vad jag hade kunnat föreställa mig att inte kunna träffa familj, vänner och pojkvän så ofta som man vill. Det har varit otroligt nyttigt att förstå hur otroligt mycket de verkligen betyder för mig, men samtidigt är jag SÅ tacksam för att jag har dem som stöttar mig i alla lägen.
 
Nu blickar vi framåt mot ett nytt spännande år. I år är SM som är det stora målet. Förhoppningsvis kommer vinterns träning ge resultat så vi kan stå oss bättre på tävlingsbanorna. Men det är inte bara Micke som allting handlar om. Tanken är att Lady ska gå 4-års championatet och senare i höst ska Florence börja ridas in. Det känns som att 2014 kommer bli ett roligt år!!