Victoria Logård

2013-11-13
23:01:32

Världens bästa!
När jag jobbade på Hästshopen sålde vi MASSOR av Horselyx Mini slickgodis. Alla var helt lyriska! Kunder berättade om hur de fått hästarna att vara snälla vid skoning, klippning, lastning osv... Hästarna älskade slickgodiset helt enkelt och självklart var vi också tvungna att testa! 

Även våra hästar blev frälsta, men den som det funkar allra bäst på är min lilla 1-åring Florence. Hon är väldigt känslig och lite skygg. När vi sträckte fram byttan med skickgodiset kunde vi sätta på henne grimman, borsta, frisera och lyfta hovarna mm. (brukar annars vara lite knepigt att göra det haha...). Jag kan verkligen rekommendera Horselyx Mini för er som har problem med era hästar. Självklart är ju målet att man inte ska behöva använda sig av några hjälpmedel, men de kan ju vara ett bra "medel" för att så småningom nå "målet". Om inte annat tycker hästarna att det är väldigt gott!!
Dessa finna att köpa på Hästshopen! Länken hittar du här: http://hastshopen.se/product.html/horslyx-mini?category_id=121




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: